+36 20 261 7283 info@termalklaszter.hu

Hír részletei

 A Pipelife Hungaria Műanyagipari kft. szervezésében lezajlott sikeres rendezvény

 A Pipelife Hungária Műanyagipari kft. szervezésében 2016.02.19-én a kft. telephelyén délelőtt 10 órakor egy   gyárlátogatással egybekötött bemutató napra kaptak lehetőséget a klaszter tagok.

 Magyarország egyik legnagyobb műanyag csőgyártójaként széles termékkínálatunkkal és a klasztertagoknak speciális   ajánlatokkal tudják segíteni a KEHOP és egyéb pályázatokon való sikeres részvételt. A Geolife talajszondarendszer és a   Radopress Watt felületfűtési rendszerünk kifejezetten a megújuló energia alkalmazását segítik.

 A klasztertagok a rendezvényen lehetőséget kaptak, hogy jobban megismerjék a partner kft. által kínált termékeket és   kifejezetten a klaszter tagoknak nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat. Valamint betekintést nyerhettek a Pipelife   Hungária Műanyagipari kft. által alkalmazott technológiai újításokba, az energiatakarékos rendszerek által kínált modern   termékkínálatokba.

 A rendezvény sikerét támasztja alá, hogy a tagok a Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. ügyvezető igazgatójával és   kereskedelmi vezetőjével, illetve termék menedzsereivel megkezdték a jövőre irányuló tárgyalásokat. A továbbiakban   várható, hogy több együttműködés és szorosabb kooperáció valósul meg a tagok és a kft. között.