+36 20 261 7283 info@termalklaszter.hu

Hír részletei

 

Egy szeptember 8-i zárórendezvény keretében adták át Sárrétudvarin azt a napelemparkot, amely a helyi iskola energiaellátását könnyíti meg. Az uniós fejlesztés pályázatírói és projektmenedzsmenti feladatait az Európa Terv Kft. látta el, amely nem az első, és nem is az utolsó sikeres projektjét valósítja meg Sárrétudvarin.

 

A csaknem 36 millió forintos beruházás eredményeképpen mintegy 200 darabból álló napelempark került a sárrétudvari Jókai Mór Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tetejére. A beruházás csaknem teljesen kiváltja azt a több mint 2,5 millió forintos bruttó költségtételt, amelyet az iskola rezsije jelentett éves szinten Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának.

Örömünkre szolgál, hogy újabb uniós forrás elérésében lehettünk Sárrétudvari partnerei.” – nyilatkozza lapunknak Lakatos Tibor, az Európa Terv Kft. ügyvezetője, aki kitér rá, hogy hamarosan újabb energetikai fejlesztési célú pályázatot kívánnak megvalósítani a településen.

A napelemes fejlesztés keddi zárórendezvényén az Európa Terv Kft. projektmenedzsere mellet Kiss Tiborpolgármester, Bodó Sándor parlamenti képviselő és Tasi László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke álltak fel ahhoz a szalagátvágáshoz, amely szimbolikusan is az iskola és a sárrétudvariak részére bocsátja az újabb sikeres uniós fejlesztést.

Forrás: https://haon.hu/tovabb-fejleszt-sarretudvarin-az-europa-terv-kft/2912370