38. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás

2015. február 26. és március 1. között csaknem 40. 000 látogatóval és több száz kiállítóval sikeresen lezajlott a 38. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, ahol a Termál – Egészségipari Klaszter Egyesület menedzsment szervezete, a Spa Klaszter Kft. lehetőséget biztosított a klasztertagok számára a közös megjelenésre.

Az idei évben először a Termál - Egészségipari Klaszter és a Dél-alföldi Termálklaszter közösen jelent meg a rendezvényen az Alföld egészségturizmusának népszerűsítése céljából. A két klaszter együttműködésének eredményeként jön létre az Alföld SPA Kelet-Magyarországi Termál Út, mint új turisztikai termék, amelyet a kiállításon is propagáltak. Az „Alföld Spa” brand azért szerveződik, hogy az alföldi egészségturizmus közös jegyeit képviselő, a földrajzilag a Nagyalföldön található fürdők piaci pozícióit segítse.

Az egységes arculati megjelenés Alföld Spa néven valósult meg egy nagyobb standon, ahol a klaszterek mellett 6 társkiállítónak volt lehetősége termékeinek, szolgáltatásainak bemutatására, értékesítésére.

A társkiállítók főbb céljai a termékeik, szolgáltatásaik bemutatása, üzleti kapcsolataik bővítése,  a vásárlók véleményének megismerése, a konkurencia feltérképezése volt, amelyeket a visszajelzések alapján sikerült is megvalósítaniuk.  A társkiállítók sikeresnek értékelték részvételüket az ország legnagyobb turisztikai eseményén és többségük valószínűleg jövőre is meg szeretne jelenni.

Az Alföld SPA Kelet-Magyarországi Termál Út stand társkiállítói:

1.         Nyírbátor Város Önkormányzata - SÁRKÁNY WELLNESS ÉS GYÓGYFÜRDŐ, SÁEKÁNY APARTMAN és KEMPING

2.         Martfű - Termál-Medical Zrt. - MARTFŰ TERMÁL SPA

3.         Sóstó - Gyógyfürdők Szolgáltató és Fejlesztési Zrt. - NYÍREGYHÁZA

4.         Kumánia Gyógyfürdő Kft. - KUMÁNIA KISÚJSZÁLLÁS

5.         Kiskunmajsa – Jonathermál Zrt. - JONATHERMÁL

6.         Debrecen – Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület - DEBRECEN ÉS HORTOBÁGY

7.         DÉL-ALFÖLDI TERMÁLKLASZTER -   Dél-Alföld, Gyula – Dél – alföldi Gyógy és termálfürdők Közhasznú Egyesülete

38. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás | Termál-Egészségipari Klaszter Egyesület

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client68/web257/web/includes/common.inc:2748) drupal_send_headers() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/includes/bootstrap.inc 1232 sor).
  • PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'c68_teke'@'localhost' for table 'watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => Attempting to re-run cron while it is already running. [:db_insert_placeholder_3] => a:0:{} [:db_insert_placeholder_4] => 4 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://termalegeszsegipariklaszter.hu/hu/esemenyek/38-nemzetkozi-idegenforgalmi-kiallitas [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 54.226.58.177 [:db_insert_placeholder_9] => 1547896841 ) dblog_watchdog() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/modules/dblog/dblog.module 160 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.