Az első Akkreditált Innovációs Klaszter címmel rendelkező turisztikai klaszter

 

A Termál – Egészségipari Klaszter Egyesület 2014. decemberében kapott értesítést, mely szerint a 2013. december 31-vel beadott Klaszterstratégiával elnyerte az Akkreditált Innovációs Klasztercímet. A díj átadására 2015. március 16-án került sor a Nemzetgazdasági Minisztérium, Pénztártermében. Az oklevelet Tóth Attila a Klaszter elnöke és Gurzó Andrea a klaszter menedzsere vehette át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől és Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkártól. A Klaszter 10 éves kitartó munkája, a tagok összetartása, együttműködése és sikeres működése volt az, ami eljutatta a Termál-Egészségipari Klasztert, az országban elsőként a turisztikai klaszterek között, a cím elnyeréséhez.

 

Köszönetet kell, hogy mondjak minden klasztertagnak az együttműködésért, a közös kitartó munkáért. Itt szeretném megköszönni Katona Ilonának, Klaszterünk Titkárának a számos szakmai segítséget, összetartást, és a bíztatást, Tóth Attila Elnök Úrnak a mindenre kiterjedő segítséget.

Végül, a jelen pillanat megéléséhez az egyik olyan személynek, aki rengeteget dolgozott, tett azért, hogy ez a Klaszter idáig eljusson, Horváth Anikónak is szeretném, megköszönni a hosszú és kitartó munkát, amit 2012-ig végzett, mint klasztermenedzser.

                                                                                  Gurzó Andrea, klasztermenedzser

 

A Minisztériumban további két debreceni klaszter, a Pharmapolis Debrecen Innovatív Gyógyszeripari Klaszter, valamint a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter is átvehette a kiemelkedő teljesítményre utaló címet, melyről a Klaszterek Debrecenben, 2015. március 24-én sajtótájékoztató keretében számoltak be.

 

Az Oklevelet 14 klaszter vehette át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől, valamint Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkártól Budapesten.  Az Új Széchenyi Terv pályázatán való nyertesek közül 8 megújította, 6 szervezet pedig először nyerte el a címet. A klaszterek 2016. december 12-ig jogosultak az Akkreditált Innovációs Klaszter cím használtára.

 

http://www.hirado.hu/2015/03/16/akkreditalt-innovacios-klaszter-cimeket-adtak-at/

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/akkreditalt-innovacios-klaszter-cimeket-adtak-at

http://www.dehir.hu/debrecen/egeszsegipari-nagyhatalomma-valt-debrecen/2015/03/24/

http://www.unideb.hu/portal/hu/node/15075

 

 

Az első Akkreditált Innovációs Klaszter címmel rendelkező turisztikai klaszter | Termál-Egészségipari Klaszter Egyesület

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client68/web257/web/includes/common.inc:2748) drupal_send_headers() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/includes/bootstrap.inc 1232 sor).
  • PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'c68_teke'@'localhost' for table 'watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => Attempting to re-run cron while it is already running. [:db_insert_placeholder_3] => a:0:{} [:db_insert_placeholder_4] => 4 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://termalegeszsegipariklaszter.hu/hu/esemenyek/az-elso-akkreditalt-innovacios-klaszter-cimmel-rendelkezo-turisztikai-klaszter [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 54.226.58.177 [:db_insert_placeholder_9] => 1547896698 ) dblog_watchdog() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/modules/dblog/dblog.module 160 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.