Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásár

2015. március 13. és 15. között a Termál – Egészségipari Klaszter Egyesület lehetőséget biztosított tagjai számára a közös megjelenésre a Debrecenben megrendezett Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásáron, amely a pozitív visszajelzések alapján vitathatatlanul nagy sikerrel zárult.

Debrecenben, a Kölcsey Központban lebonyolított kiállítást immáron 25. alkalommal rendezték meg, ahol a III. Debreceni Bringa Kiállítás és a „Helyi ízek, helyi értékek vására" kísérő rendezvényekkel együtt több mint százötven kiállító vett részt, valamint a látogatók száma idén is meghaladta a tízezer főt.

A kiállítók, valamint a látogatók is elégedetten távoztak a rendezvényről. A pozitív vélemények alapján a kiállítás továbbra is megőrizte a vonzerejét és a színvonalát.

A Klaszter egy nagyobb standon 7 társkiállítónak kínált lehetőséget termékeik, szolgáltatásaik bemutatására. A klasztertagok színvonalas megjelenésükkel és kínálatukkal a visszajelzések alapján vonzották az érdeklődőket. A standra látogatóknak lehetőségük volt masszázsra, borkóstolásra, nyereményjátékban való részvételre.

A Termál – Egészségipari Klaszter Egyesület társkiállítói a XXV. Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásáron:

ARANYGOMBOS FOGADÓ, TELKIBÁNYA

            Hernádvölgyi Kft.

BOCSKAI STRAND- ÉS TERMÁLFÜRDŐ, HAJDÚBÖSZÖRMÉNY (CASTRUM TERMÁLKEMPING)

            Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Kft.

HAJDÚNÁNÁS

            Nánás Pro Cultura Nonporfit Kft.

KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ, BALMAZÚJVÁROS

            Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft.

OXIGÉN HOTEL****SUPERIOR FAMILY & SPA

            Szaktudás Kiadó Ház Zrt.

PÜSPÖKLADÁNYI GYÓGYFÜRDŐ

            Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft.

SÁRKÁNY WELLNESS ÉS GYÓGYFÜRDŐ

            Nyírbátor Város Önkormányzata

 

Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásár | Termál-Egészségipari Klaszter Egyesület

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client68/web257/web/includes/common.inc:2748) drupal_send_headers() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/includes/bootstrap.inc 1232 sor).
  • PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'c68_teke'@'localhost' for table 'watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => Attempting to re-run cron while it is already running. [:db_insert_placeholder_3] => a:0:{} [:db_insert_placeholder_4] => 4 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://termalegeszsegipariklaszter.hu/hu/esemenyek/utazas-es-szabadido-2015-kiallitas-es-vasar [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 54.226.58.177 [:db_insert_placeholder_9] => 1547896459 ) dblog_watchdog() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/modules/dblog/dblog.module 160 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.