Balmaz-Kamilla Kft.

 

Név: Kamilla Gyógy-, Termál-, és Strandfürdő

Üzemeltető: Balmaz – Kamilla Kft.

Cím: 4060 Balmazújváros, Kastélykert u. 1/B.

GPS koordináta:
Földrajzi Szélességi fok: 47.613002
Hosszúsági fok: 21.35183

Tel: +36 52 821 400

E-mail: info@kamillafurdo.hu

Web: www.kamillafurdo.hu

Nyitva tartása:

H - V: 9.00 - 20.00 óráig
Pénztárzárás: 19.30
Medencezárás: 19.45

 

Általános leírás: 

A Kamilla Gyógyfürdő fedett fürdőrészleggel, a nyári időszakban strandfürdővel, komplett gyógyászati- és wellness szolgáltatásokkal, valamint egyedülálló Szauna faluval várja vendégeit az év minden napján. Élménymedence, gyermekmedence, bel- és kültéri termálmedence, jakuzzi és megannyi élményelem biztosítja a gondtalan pihenést és kikapcsolódást.

Komplexumunk igazi ékköve az egyedülálló Szauna Falu, ahol egyszerre több helyszínen, megszámlálhatatlan izgalmas felöntéssel gondoskodunk a maradandó, izzasztó élményekről. Hortobágyi bioszauna, tüzes szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra várja a szaunázás szerelmeseit, de az igazi kuriózum a több száz éves finn ezüstfenyőkből épített KELO szauna. Az egészséges életmód jegyében indított beruházásunk lezárásaként került átadásra Magyarország legnagyobb szaunaháza, ami egyszerre akár 80-100 fő befogadására is alkalmas. A panorámás üvegfallal kialakított szaunaház kiváló helyszíne lehet céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, de ideális kikapcsolódás azok számára is, akik csak élvezni szeretnék a szaunázás jótékony hatásait.

A környék egyre növekvő turisztikai igényeinek kielégítésére nyílt a Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található Múzeum Kávéház és Étterem. A városi és régiós rendezvények mellett céges vacsorákhoz és csapatépítő tréningekhez is ideális helyszín a 100 fő befogadására alkalmas különterem. Ételválasztékunkban a hagyományos magyaros ízek mellett pizzakülönlegességeink is megtalálhatóak. Helyben készült kemencés ételeinkkel, salátákkal, palacsintákkal, házi szörpökkel és rendkívül széles borkínálattal kényeztetjük a fürdőzésben megéhezett vendégeinket.

Szolgáltatási palettánkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számítását Nálunk. Válogasson kedvére kínálatunkból, de egyedi igényei esetén is forduljon hozzánk bizalommal és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

- zártkörű szauna rendezvények lebonyolítása

- fürdőszolgáltatások

- gyógyászati szolgáltatások

- éttermi szolgáltatások

- kemencében sült ételek készítése

- disznótor szervezése

- sportrendezvények szervezése és lebonyolítása

 

Gyógyhatás leírás:
Az 1200 m mélyről feltörő termálvíz, elsősorban a reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések és idült ízületi megbetegedések enyhítésére javasolt. A gyógyvíz selymes kényeztetésén kívül számos speciális gyógykezelés is a regenerálódni, gyógyulni vágyók rendelkezésére áll. Ezek a  kezelések garantálják a test teljes megújulását, valamint a társadalombiztosítás által támogatottak!

 

Szolgáltatás leírás:

A balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő az ideális kikapcsolódási helyszíne. Gyógy-, élmény-, gyermek- és úszómedencék, az exkluzív Szauna Falu garantálja a testi-lelki felfrissülést. A gyógyvíz selymes kényeztetésén kívül számos speciális gyógykezelés is a regenerálódni, gyógyulni vágyók rendelkezésére áll. A Wellness Centrumban is sokféle kényeztető kezelést kínálunk. Az egész évben nyitva tartó ökofürdő teljes körű kényeztetést és kikapcsolódást biztosít látogatói számára.

 

Közelben lévő szálláshelyek:
Thermal Hotel Balmaz****
Cím: H-4060 Balmazújváros, Kastélykert u. 1-2.
Recepció:
+36 52 580 080,
+36 30 583 9998
Fax: +36 52 580 081
E-mail: hotelbalmaz@hotelbalmaz.com
foglalas@hotelbalmaz.com

Pötyi Szálló
Cím: 4060 Balmazújváros, Kölcsey utca 10.
E-mail: info@potyiszallo.com
Web: www.potyiszallo.com
Tel.: +36 52 821-030

Közelben lévő nevezetességek:

Veres Péter Emlékház
Kishortobágyi csárda
Balmazújváros - Nagyháti kastélypark, erdő
Városháza
Semsey Andor Múzeum
Semsey Kastély
Semsey szobor
Németfalusi református templom
Veres Péter szobra
Római Katolikus Templom
Magyar Református Templom
Sziki Tó
Trianon emléktábla
II. Világháborús emlékszobor (Fehér alakos nő)
Nepomuki Szent János szobor
I. világháborús emlékmű
Agrárszocialista Emlékmű
Kossuth szobor