Dryvit Profi Kft.

Név: Dryvit Profi Kft.

Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 12.

GPS koordináta:47° 32' 21.5" N21° 38' 20.4" E

Tel: 52/782-994

Fax: 52/785-091

E-mail:info@dryvitprofi.hu

Web:www.dryvitprofi.hu

Facebook:https://www.facebook.com/dryvitprofi/

Általános bemutatkozó:

Üdvözlöm!

Bana László vagyok, a Dryvit Profi Kft. ügyvezető igazgatója.

Engedje meg, hogy bemutassam immár 11 éve az építőiparban tevékenykedő vállalkozásunkat!

A Dryvit Profi megalakulásakor 2005-ben azt a célt tűzte ki, hogy szakmai tudását, tapasztalatát felhasználva, az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon. Az elmúlt évek során azon dolgoztunk, hogy szolgáltatásainkkal, korrekt, magas minőségű munkával biztosítsuk ügyfeleink elégedettségét. Vállalati filozófiánk meghozta sikereinket, és tovább erősítette pozíciónkat az építeni-, beruházni, pályázni vágyók körében.

Hazai és uniós pályázatokhoz kapcsolódó teljes körű szolgáltatásaink rendkívüli
népszerűségnek örvendenek partnereinknél, melyet sikeresen megvalósult és folyamatban lévő magán-, mezőgazdasági-, ipari-, energetikai-, turisztikai-, egészségügyi beruházások sora egészít ki.

2014-től társasházak építésével is egyre növekvő mértékben foglalkozunk. Ez azt jelenti, hogy megrendelőink elégedettségének köszönhetően csak az idei évben több mint 300 lakás és hozzá tartozó garázs, valamint parkoló építését tudhatjuk magunkénak. Szorosan követve a piaci igényeket, saját beruházás keretében egyedülállóan intelligens Smart Home rendszerű társasházi lakásokat építünk és értékesítünk Debrecenben és Hajdúszoboszlón egyaránt.

Köszönjük kedves megrendelőinknek, társ és alvállalkozóinknak, beszállítóinknak és barátainknak, hogy a közös munkával lehetővé tették sikereinket!

Bana László ügyvezető-cégtulajdonos