Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Név: Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Üzemeltetlő: Norta Kft.

Cím: 4002 Debrecen, Diószegi - Panoráma út kereszteződése

Levelezési cím: Norta Kft. 4002 Debrecen, Pf.: 303

Tel:  +36-20-2999-444
          +36-52-747-444

Fax: +36 52 747-454

E-mail: info@erdospuszta-clubhotel.hu

Web: http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/ErdospusztaClubHotel/?fref=ts

Nyitva tartása: Egész évben

 

Általáson információ

A Norta Kft. 2005 december 01-én került bejegyzésre. A társaság tevékenysége széles körű, a hosszú távú fenntarthatóság, gazdasági stabilitás érdekében, a cég kereskedelemmel, vendéglátással, turisztikával, szolgáltatásokkal és gyártással is foglalkozik. A Kft. évek óta sikeresen üzemelteti a Fenyves Vendéglőt, az Erdőspuszta Club Hotel****-t, és az Arbo Vendégházat a hozzá tartozó tanyával, melynek területén a vizes és lovas turisztikai szolgáltatások széles köre megtalálható (lovaglás, pusztakocsi, lovas szán, foci- és teniszpálya, horgászat, kerékpározás, wellness, fittness, játszótér, 9D mozi, dodgem, csónak kikötő, Mesélő kávézó, medence és élménynapozó, kilátó). A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum a családi üdülések mellett kiváló helyszínt kínál céges rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolításához is. Exkluzív különtermeivel, a’la carte Fenyves Vendéglőjével, hangulatos borozójával, Arbo Rendezvénytermével, erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, vendégházával, gazdag gasztronómiai- és wellness szolgáltatásaival, valamint lovas tanyájának színes fakultatív és szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának. A társaság célja egy olyan komplexum fenntartása, melyben minden lehetőség adott az aktív és passzív szabadidős tevékenységek végzésére, megismerésére, a lovasturizmus, illetve az ökoturizmus fellendítésére minden korosztály számára. Az Arbo Tanyán a falusi turizmushoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások (pl. disznótor, bográcsozás, állatsimogatás) is megtalálhatóak, melyek szintén az aktív szabadidő eltöltését segítik. A szolgáltatások fejlesztésre és gazdagítására folyamatosan törekszik a cég, ezt bizonyítja az is, hogy a Kft. több sikeres uniós projektet valósított meg az elmúlt években, melyek között telephelyfejlesztés, eszközbeszerzés és turisztikai fejlesztések is megtalálhatóak.

Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem | Termál-Egészségipari Klaszter Egyesület

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client68/web257/web/includes/common.inc:2748) drupal_send_headers() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/includes/bootstrap.inc 1232 sor).
  • PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'c68_teke'@'localhost' for table 'watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => Attempting to re-run cron while it is already running. [:db_insert_placeholder_3] => a:0:{} [:db_insert_placeholder_4] => 4 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://termalegeszsegipariklaszter.hu/hu/klasztertagok/erdospuszta-club-hotel-fenyves-vendeglo-es-rendezvenyterem [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 18.212.93.234 [:db_insert_placeholder_9] => 1545009959 ) dblog_watchdog() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/modules/dblog/dblog.module 160 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.