Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Kft. - Bocskai Termálfürdő

Név: Bocskai Termálfürdő

Üzemeltető: Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Kft

Cím: 4220 Hajdúböszörmény Radnóti Miklós u. 1.

GPS koordináta: Gps szélesség: N 47° 40,949’ Gps hosszúság: E 21° 30,060’

Tel: 52/371-622

Fax: 52/371-978

E-mail: bocskaitermal@gmail.com

Web: www.bocskaitermal.hu

Nyitva tartása: minden nap 06-08 és 09-20

 

Általános leírás: Nyugodt, családias környezetben várjuk szeretettel vendégeinket. A különböző élményelemekkel- nyakzuhany, derékmasszázs, pezsgőfürdő –ellátott termálmedencék mellet a feszített víztükrű sportmedence a fiataloknak az úszás szabad világát, a gyermekmedencék és a csúszda a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetőségét kínálják.

 

Gyógyhatás leírás: A gyógyvíz hidrogén karbonátos típusú, jódos, fluoridot és bromidot tartalmazó termál és víz. Kiválóan alkalmas reumatológiai ízületi, kopásos betegségek kezelésére. Nagyon jó hatást fejt ki baleseti utókezelések és egyes nőgyógyászati kezelések alkalmazásánál.

 

Szolgáltatás leírás:

A strand úszómedencével, csúszdával, élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medencékkel, strandfoci és röplabda pályával várja az idelátogatókat. A fedet részen úszómedence, gyógyvizes medencék, szauna, gőzkamra elégíti, ki a piheni vágyók igényeit. A gyógyászati cetrumban szénsavas fürdő, iszappakolás, fizikoterápia, gyógyvizes kádfürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugár masszázs, csoportos víz alatti gyógytorna és súlyfürdő áll vendégeink rendelkezésére.

 

Közelben lévő szálláshelyek: A fürdő szomszédságában található a Castrum Termál Camping és Apartman. A fürdő területén található 8 db apartman.

 

Közelben lévő nevezetességek: A főtér szökőkútakkal, Hajdúsági múzeum, Zeleméri Templomrom , Görög katolikus templom, Skanzen