MNVH - 4274-1/2014/NAKVI

Elkészült a Termál - Egészségipari Klaszter Egyesület szakmai kiadványa

A 2014. június 1-20. közötti időszakban a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat által meghirdetett, „A sokoldalú és fenntartható, vidékfejlesztéssel kapcsolatos szakmai kiadványok szerkesztésére, készítésére, sokszorosítására és terjesztésére" című projektötlet szerint a Termál - Egészségipari Klaszter Egyesület elkészítette saját szakmai kiadványát, amelyben egységes keretbe foglalva mutatja be tagjait.

 

A katalógusban, a megjelenés milyenségét a tagok önállóan határozták meg. Voltak, akik csak egy keretes, rövid informatív megjelenést kértek, viszont voltak olyan tagjaink is, akik fényképes gazdagabb információs megjelenést céloztak meg.

Mindenkinek a kérését a lehető legnagyobb odafigyeléssel teljesítettük és ezt kaptuk meg a nyomdai előkészítés részéről is. Mindenben segítették a munkánkat és együtt tudtunk gondolkodni az eredményes megvalósítás érdekében.

A folyamat első lépéseként bekértük a szöveges és képi anyagokat a tagjainktól, amit sorba és összerendeztünk. Meghatároztuk a katalógus megjelenésével kapcsolatos elképzeléseinket, megírtuk a szöveges bevezetőt és összeállítottuk a borítót.

A nyomdai előkészítés során napi szinten kapcsolatban voltunk a nyomdai előkészítővel, akivel minden apró szakmai részletet egyeztettünk.

A szakmai kiadvánnyal célunk egy egységes keretbe foglalt megjelenítése a tagoknak. A kiállításokon, vásárokon, B2B találkozókon, üzleti fórumokon és konferenciákon, rendezvényeken ezen katalógussal képviselni tudjunk tagjainkat, az egészségturizmus résztvevőit. A katalógusban szereplő információkkal felhívjuk a leendő vendégek figyelmét, a kiemelkedő gyógyturisztikai helyszínekre, szolgáltatásokra. Mindezt megtehetjük magyar és nemzetközi rendezvényeken is, mert a katalógus 2 nyelvű.

A szakmai kiadványban minden jelenleg is tagunknak minősített vállalkozás megjelenik. A megjelenés formája, lehet egyszerű, fénykép nélküli, csak címre és névre szűkített, de lehet képes és bővebb információt tartalmazó egy – egy fürdőről, szolgáltatóról.

Minden, katalógusban magyarul megjelenő információ, megjelenik angolul is. A kiadvány egyik oldalról kinyitva angolul a mások oldalon kinyitva magyarul olvashat a tagjainkról az olvasó.

A katalógus tartalmaz egy bemutatkozó anyagot a Termál-Egészségipari Klaszter Egyesületről is.

2000 példányban és A5-ös méretben készült el.

A pályázat keretében vállalt önrészből finanszírozzuk a honlapon való megjelenést, annak szakmai munkáit, továbbá a szakmai angol nyelvi fordítás költségét.

A Termál-Egészségipari Klaszter Egyesület Elnöksége bízik, abban, hogy ezen katalógussal még nagyobb ismertségre tehet szert a szervezet, mindazok mellett, hogy a tagjainak szolgáltatását is népszerűsíti.

 

Darányi Ignác Terv

Az európai uniós fejlesztési és nemzeti költségvetési forrásokat is felhasználó Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Programját azért indította útjára 2012-ben a magyar kormányzat, hogy több átfogó, egymással szorosan összefüggő területen – agrár- és élelmiszergazdaság, vidékfejlesztés, környezet- és természetvédelem – támogassa a vidéki Magyarország fejlődését.

A Darányi Ignác Terv kiemelt célkitűzései közé tartozik a vidék népességmegtartó és foglalkoztatási erejének, valamint a magyar mezőgazdaság versenyképességének növelése annak érdekében, hogy minél több és jobb minőségű élelmiszert állítsanak elő a magyar termelők. 

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében összesen mintegy 1300 milliárd forintnak megfelelő támogatás került-kerül felhasználásra a vidéki élet minőségének javítására.

A Darányi Ignác Tervről további információkat a www.umvp.eu weboldalon találhat!

Letölthető dokumentumok
MNVH - 4274-1/2014/NAKVI | Termál-Egészségipari Klaszter Egyesület

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client68/web257/web/includes/common.inc:2748) drupal_send_headers() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/includes/bootstrap.inc 1232 sor).
  • PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'c68_teke'@'localhost' for table 'watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => Attempting to re-run cron while it is already running. [:db_insert_placeholder_3] => a:0:{} [:db_insert_placeholder_4] => 4 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://termalegeszsegipariklaszter.hu/hu/mnvh-4274-12014nakvi [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 54.226.58.177 [:db_insert_placeholder_9] => 1547896322 ) dblog_watchdog() függvényben (/var/www/clients/client68/web257/web/modules/dblog/dblog.module 160 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.