+36 20 261 7283 info@termalklaszter.hu

kumania-gyogyfurdo-kft-hotel-kumania

Név: Hotel Kumánia ***

Üzemeltető: Kumánia Gyógyfürdő Kft.

Cím: 5310 Kisújszállás, Illéssy u. 5.

GPS koordináta:

Tel: 59/88-77-10/1-es mellék

Fax:

E-mail: kumania@kumania.hu

Web: www.kumania.hu

Nyitva tartása: Egész évben

 

Általános leírás:

A 3 csillagos Hotel Kumánia 2012-ben nyitotta meg kapuit. Az akadálymentesített szálloda 30 kétágyas, pótágyazható szobával várja vendégeit. Minden szoba légkondicionált, tévével és minibárral felszerelt. Wifi-elérhetőség biztosított. A hotel közvetlen összeköttetésben van a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben, így vendégeink papucsban és köntösben is átsétálhatnak.

 

Szolgáltatás leírás:

A fürdő területén két büfé üzemel. Vendégeink élvezhetik a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilág szolgáltatásait (finn és infraszauna, aromaszauna, gőzkabin, szaunabár, merülőmedence Kneipp-taposóval), a különleges fényterápiás Caracalla-masszázskádat, relaxáló és frissítő masszázsainkat, valamint az 58,5 méteres óriáscsúszdát. A fürdő területén lévő csónakázótavon csónakázási és vízibiciklizési lehetőség. Aquafitness és babaúszás, úszásoktatás. Éjszakai fürdőzések és programok. Sportolási lehetőségek: strandfocipálya, strandröplabda pálya, teniszpálya, asztalitenisz, óriás sakk. A hotel területén étterem működik. A szálloda önálló galériájában havonta új kiállításokkal várják az érdeklődőket.

 

SZAUNAPROGRAMOK

Minden kedden, pénteken és vasárnap 17.00 órától. Az egészséges szaunázás jegyében a pénteki programok fürdőruhamentesen, szaunalepedőben látogathatóak.

KUMÁNIA AQUAFITNESS

Minden kedden 18:15-19:15-ig

BABAÚSZÁS VASÁRNAPONKÉNT 9-11-ig!

Információ: +36 30 826 1322

 

További információk a programokról: www.kumania.huwww.facebook.com/KumaniaGyogyfurdo Gyógyfürdő, kumania@kumania.hu, 59/88-77-11

www.facebook.com/KumaniaGyogyfurdo  hotel@kumania.hu, 59/88-77-10

 

Közelben lévő fürdők:

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Közelben lévő nevezetességek: Kisújszállás nevezetességei – református templom, Városház-palota, Vigadó, Tájház, Néprajzi Kiállítóterem, Jermy Gusztáv Szertármúzeum, számos köztéri alkotás, kun lovas tanya, szalmakiállítás. Kirándulási lehetőség a dévaványai túzokrezervátumba és a Hortobágyra.