Klasztertagok

Vállalkozások és Képzőhelyek

LaForma Cleaning Bt. ipari létesítmények, közintézmények, társas- és irodaházak takarítását végzi.

LaForma Cleaning

MEGTEKINTES

A Bank Marketing Kft. elsősorban a cégen belüli képzésekre specializálta magát, ám nem akárhogyan. Komplex szolgáltatásként a képzés kiválasztásában, pályázati finanszírozásában, levezénylésében és az üzletmenetbe integrálásában is jelen vagyunk. Ezzel a piacon egyedülálló módon kapcsolunk be újabb fejlesztési lehetőségeket vállalkozásának sikere érdekében. Egykapus rendszerünkben átlátható és ügyfélbarát módszerekkel dolgoznak munkatársaink.

BANK-MARKETING Kft.

MEGTEKINTES

Lanora Solution Kft. építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik, melyet közel 5 éve végez vállalatok, önkormányzatok és magánszemélyek részére.

Lanora Solution Fejlesztési és Innovációs Kft.

MEGTEKINTES

A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife Csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén, valamint ötrétegű – ivóvíz és fűtési hálózatokhoz használt – csövek készülnek. Az értékesítés az ország hét pontján működő áruházban és a debreceni bázisraktáron keresztül történik.

Pipelife Hungária Műanyagipari Kft

MEGTEKINTES

Szakmailag felkészült, kellő tudással és tapasztalattal bíró csapatunk áll rendelkezésére a környezetvédelmi analitikai és tanácsadói, engedélyeztetési, kivitelezési feladatokban. A cégünk küldetése, hogy e területeken olyan kivitelezői tevékenységet lásson el, amely a környezettudatos rendszer kialakítását támogatja. Ily módon ügyfeleink is a tőlük elvárható, fenntartható módon cselekedhetnek mindennapjaikban a környezetük védelme érdekében. Humánus, rugalmas, megoldásorientált partnerként állunk rendelkezésére az igényfelméréstől kezdve, a tervezésen át a kivitelezésig komplett szolgáltatással a környezetvédelem különböző szakterületein. Akkreditált mintavevő szervezet vagyunk, akkreditált laboratóriumi háttérrel, továbbá vízi létesítmény tervezői, kivitelezői feladatokat is ellátunk, így komplex szolgáltatást nyújtva a megrendelőinknek.

NNK Környezetgazdálkodási, Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

MEGTEKINTES

Debreceni Egyetem

Debreceni Egyetem

MEGTEKINTES