Silver Major

Silver Major

Hamisítatlan falusi környezet és hangulat várja Önt, kedves családját és üzletfeleit a Hajdúszoboszló melletti Silver Majorban. A Silver Major kutya-macska barát szálláshely, ne hagyja otthon házi kedvencét sem, hozza magával a természetbe! A helyszín ideális céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi összejövetelek, lakodalmak lebonyolítására. A Silver Major saját szabadtéri termálvizes, úszó,- és gyermekmedencével, napozóágyakkal rendelkezik.

 

Szállás

Silver Major

Információk

Hamisítatlan falusi környezet és hangulat várja Önt, kedves családját és üzletfeleit a Hajdúszoboszló melletti Silver Majorban, Magyarország első bio-öko falujában.

Hajdúszoboszlótól 7 kilométerre közvetlenül a 4-es számú főút mellett, a Kabai útfélen, a 194-es km kőnél 30 szobával, 240 fő befogadására alkalmas csárdával, falumúzeummal, szabadtéri termál és strandmedencével várja mindazokat, akik a rohanó városi élet forgatagából kívánnak kilépni a csend és a nyugalom világába. A medencék- melyekhez száraz díszburkolat vezet - mintegy 150 méterre találhatóak a szállástól. Megközelíthetőek autóval és gyalogosan is. Bababarát, mindennap tisztított, vegyszermentes medencével várjuk kedves Gyermekvendégeinket.

Nádtetős épületeink, valamint kiállított muzeális használati tárgyaink mind a korhű tanyasi világ apró részleteibe engednek betekintést a pihenni vágyók számára. Engedjen a természet csábításának, pihenjen nálunk! Ne hagyja otthon házi kedvencét sem, hozza magával a természetbe!

A helyszín ideális céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi összejövetelek, lakodalmak lebonyolítására.

Szobák:

  • 14 db kétágyas melyből 1 db hagyományos bútorokkal berendezett.

  • 14 db teakonyhás szoba

  • 2 db konyhás családi apartman

  • 8 db konyha nélküli családi apartman

4 csillagos minősítésnek megfelelő, magyar és nemzetközi csatornákkal rendelkező televíziókkal, klímával, padló- és elektromos fűtéssel fölszerelt szobákkal várjuk kedves Vendégeinket. Fürdőszobáink meleg termálvízzel és bidés WC-vel vannak ellátva. Wireless Internet elérhető a Silver Majorban.

A Silver Majorban 4,5 hektáron van gyümölcsösünk. Vendégeink megkóstolhatják a gyümölcsöket. Minden gyümölcs és zöldség BIO és természetesen a Hotel Silver**** éttermében is ezek az alapanyagok, termékek vannak felszolgálva.